BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Wie zijn we

Transport is topsport. Bij BKTrans weten we dat je alleen voor goud kunt gaan als je de allerbeste prestatie levert. En om de allerbeste prestatie te leveren zal je moeten beschikken over de juiste kracht, de juiste mentaliteit en de juiste middelen.

We zijn jong, vooruitstrevend, perfectionistisch en ambitieus. We hebben de juiste ervaring, kennis, kunde en expertise. We zijn in het bezit van de beste chauffeurs en transportmiddelen en al onze vrachtauto’s en chauffeurs hebben de mogelijkheid om LZV-combinaties te trekken tot 25,25 meter en een treingewicht van 60 ton.

Dat maakt ons tot de ultieme kanshebber op goud.

Voor BKTrans staat uitstekende service voorop. Onze bereidheid is groot en onze inzet eindeloos. Daarmee zijn we de betrouwbare en vooruitstrevende transportpartner van vele bedrijven. Ook voor jouw bedrijf verzorgen we graag het transport van A tot Z en nog veel verder dan dat. Interesse? Neem dan gerust eens contact met ons op.