BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Wat doen we

Uw partner in transport

BKTrans is er voor een efficiënt, makkelijk, snel en perfect transport van jouw pakket of lading. We zetten de juiste mensen op de juiste plek en kiezen alleen voor het beste personeel en materieel. Dit stelt ons in staat om jouw pakket of lading eenvoudig, veilig en snel te vervoeren.

Met jarenlange ervaring in onder andere koeltransport, is BKTrans úw betrouwbare partner. We bespreken uw eisen en wensen zorgvuldig met u door en komen deze afspraken dan ook na. Moet er iets aangepast worden? Wij zijn een flexibel bedrijf die met de juiste oplossingen komt om u van dienst te kunnen zijn.

Ons hoofddoel is het ontzorgen van onze klanten in de koel- vries- logistiek, daarnaast bieden wij ook andere transport mogelijkheden aan. Zo kunnen we u ook ondersteunen in onder andere:

Al deze varianten van transport kunnen we vervoeren in verschillende combinaties.

BKTrans Transportbedrijf
BKTrans Transportbedrijf
BKTrans Transportbedrijf

Interesse in één van onze diensten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een offerte aanvragen, een email sturen of bellen naar 085-0449339 en vraag naar de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen