BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Koeriersdienst

Heeft u kleinere zendingen die zorgvuldig of met spoed vervoerd moeten worden? Hiervoor is BKTrans úw juiste partner! Wij beschikken over koerierswagens waarmee we waardevolle goederen kunnen vervoeren, met of zonder spoed. BKTrans uit Bodegraven staat altijd klaar voor uw transport in West-Europa.

Regulier transport

Voor kleinere zendingen tot 1.000 kilogram heeft BKTrans de koeriersdienst die gespecialiseerd is in tijdkritische zendingen. Uw goederen kunnen zowel gekoeld als ongekoeld vervoerd worden. Bij ons worden alle goederen direct en enkel met eigen personeel gereden in West-Europa. Onze chauffeurs blijven zich bijscholen en hebben ruime ervaring in de transport.

Gekoeld transport

Voor het vervoer van bijvoorbeeld levensmiddelen, beschikken wij over koerierswagens die worden ingezet voor goederen die gekoeld vervoerd dienen te worden (+2 °C tot +8 °C) en/of geconditioneerd (+15 °C tot +25 °C). BKTrans werkt met een goed opgeleid team en ervaren planners vanuit Bodegraven.

Voordelen BKTrans

  • Kleine zendingen tot 1.000 kg
  • Gekoeld transport
  • Vaste routes en spoed
  • Eén partner voor uw transport
  • 24/7 beschikbaar

Vervoer met spoed

Naast de periodieke routes kunt u BKTrans ook inzetten voor spoedritten. U kunt uw goederen met een gerust hart uit handen geven en wij dragen zorg dat uw zending met spoed op plaats van bestemming komt. Volg de onderstaande stappen en wij gaan direct voor u aan de slag:

  1. Bel ons op het nummer 085-0449339
  2. Geef aan om wat voor spoedzending het gaat
  3. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs of u levert het bij ons af
  4. Wij zorgen ervoor dat uw zending met spoed op de plaats van bestemming aankomt

Meer informatie koeriersdienst? 

Wilt u meer informatie over onze koeriersdienst of de waarborging van de kwaliteit die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op! Wij helpen u graag. Neem dan contact op met BKTrans door te bellen naar 085-0449339 of te mailen naar info@bktrans.nl.

Offerte aanvragen voor koeriersdienst