BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Speciaal transport & bouwvervoer

Door het veelzijdige wagenpark van BKTrans in Bodegraven kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om speciaal transport of bouwvervoer. We beschikken over permanente vergunningen en ontheffingen in Europa en hebben een team met deskundige chauffeurs met aanvullende ontheffingen. Hierdoor kunnen we het transport voor u zo efficiënt mogelijk inrichten.

Speciaal transport

Bij BKTrans kunnen we vrijwel elke vorm van speciaal transport aanbieden. Voor het transport van constructies met afwijkende afmetingen, gebruiken we de oplegger die tot maximaal 30 meter uitschuifbaar is. Indien een lading te groot is voor onze voertuigen, dan vervoeren wij uw lading in samenwerking met een van onze partners. Uw aanspreekpunt blijft BKTrans.

Heeft u extra lange, zware, hoge of brede ladingen die vervoerd moeten worden? BKTrans is hiervoor uw juiste partner. Door onze gespecialiseerde chauffeurs en planners kan BKTrans uw speciaal transport veilig en met de juiste vergunningen vervoeren binnen West-Europa. Indien we niet over de juiste vergunning beschikken voor uw transport, dan zorgen we voor deze vergunning. Voor bepaalde ontheffingen gaan we in gesprek met (lokale) overheden, voor binnen- en buitenland.

Voordelen BKTrans

  • Extra lange, zware, hoge of brede ladingen kunnen worden vervoerd
  • Beschikt over de juiste vergunningen en ontheffingen
  • Eén partner voor uw transport
  • 24/7 beschikbaar

Bouwvervoer

Het wagenpark van BKTrans in Bodegraven wordt ook veelal gebruikt voor het vervoer van materialen voor de bouw. Deze producten worden vervoerd met onze uitschuifbare opleggers. We rijden met gestuurde opleggers vanaf uw aangegeven laadlocatie en lossen in de meeste gevallen op de bouwplaats. Al het overige transport kunnen we op aanvraag ook voor u uit handen nemen.

We vervoeren binnen West-Europa en onze planners zorgen ervoor dat de ritten zo efficiënt mogelijk worden ingericht om onnodige lege kilometers te voorkomen. Al onze chauffeurs beschikken over de juiste certificaten en vergunningen, zoals onder andere een NIWO vergunning.

Wilt u meer informatie over onze diensten of de waarborging van de kwaliteit die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op! Wij helpen u graag.

Is dit precies wat jij zoekt?!

Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan kunt u een offerte aanvragen, een email sturen of bellen naar 085-0449339 en vraag naar de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor bouwmaterialenvervoer