BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Koeltransport

Bij BKTrans uit Bodegraven maakt koeltransport een belangrijk onderdeel uit van de dienstverlening. Doordat we de temperatuur in onze laadruimte van de opleggers continue kunnen monitoren, zorgen we ervoor dat voedingsmiddelen op de juiste temperatuur aankomen op locatie. Wij kunnen goederen gekoeld (+2 °C tot +8 °C) en/of geconditioneerd (+15 °C tot +25 °C) vervoeren. BKTrans werkt met goed opgeleide chauffeurs en ervaren planners. Moet er met spoed een zending worden vervoerd? Met jarenlange ervaring in onder andere koeltransport, is BKTrans úw betrouwbare partner voor spoedzendingen.

FTL

BKTrans vervoert dagelijks binnen West-Europa vanuit Bodegraven en klanten kunnen bij ons terecht voor zowel Full Truck Load (FTL) als deelpartijen. We vervoeren uw complete lading in een van onze gekoelde opleggers op een efficiënte en veilige wijze naar de locatie om te lossen.

Voordelen BKTrans

  • Gekoeld transport
  • Full Truck Load
  • Distributie binnen West-Europa
  • Vaste routes en spoed
  • Eén partner voor uw transport
  • 24/7 beschikbaar

Distributie

Bij BKTrans kunt u terecht voor de distributie van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen West-Europa. Wij rijden dagelijks binnen de Benelux en Duitsland, waar we goederen afleveren bij alle distributiecentra. We beschikken over een online systeem om onze chauffeurs nauwkeuring in de gaten te houden, zodat uw goederen op tijd aankomen op de aangegeven bestemming. Met dit systeem kunnen we ook de temperatuur in de laadruimte van de oplegger continue monitoren en een rapportage maken voor u als klant.

Vaste routes en spoed

We verzorgen de vaste routes voor onze klanten, maar u kunt ook bij ons terecht voor spoedtransport. Wij vervoeren uw goederen snel en zorgvuldig naar de aangegeven bestemming. Door de goede samenwerking tussen planners en chauffeurs, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen op tijd worden afgeleverd.

Heeft u een kleinere zending tot 1.000 kg die moet worden vervoerd? Dan sluit de koeriersdienst uitstekend aan bij uw wensen. Zowel regulier transport als gekoeld transport kunnen wij voor u verzorgen met onze koerierswagens.

Wilt u meer informatie over onze diensten of de waarborging van de kwaliteit die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op! Wij helpen u graag.

Is dit precies wat jij zoekt?!

Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan kunt u een offerte aanvragen, een email sturen of bellen naar 085-0449339 en vraag naar de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor koeltransport